Secret Santa #afacereameacreativa 2022

Secret Santa #afacereameacreativa este un schimb de cadouri între membrii comunității de antreprenori creativi. Fiecare participant va trimite și va primi un cadou, iar apoi vom deschide împreună toate cadourile pe Zoom, pe data de 12 decembrie de la ora 19:00.

Cum funcționează: 

Pasul 1: Completează formularul de înscriere până pe data de 4 decembrie inclusiv:

Pasul 2: Pe 5 decembrie vei primi un e-mail în care vei afla numele și adresa persoanei căreia îi vei trimite un cadou de Crăciun. 

Pasul 3: În perioada 5-8 decembrie trimite coletul pe adresa pe care o vei primi pe e-mail. 

Pasul 4: După ce trimiți cadoul, confirmă faptul că l-ai trimis printr-un e-mail la hello@afacereameacreativa.ro sau un mesaj pe pagina de Instagram @afacereameacreativa.

Pasul 5: Luni, 12 decembrie de la ora 19:00, ne vom întâlni pe Zoom și vom deschide cadourile împreună 😃 Pregătește-ți căciulița de moș, un pahar de vin fiert sau o cană de ciocolată caldă! 

Q&A

Ce valoare trebuie să aibă cadourile? 

Cadourile trebuie să aibă o valoare minimă de 50 lei și maximă de cât vrei tu 🙂

Cine plătește transportul? 

Tu vei acoperi costul livrării pentru coletul pe care îl vei trimite, iar expeditorul va acoperi costul transportului pentru coletul care ajunge la tine. 

Ce poate fi inclus în cadou? 

Cadourile pot fi produse handmade create de tine, la care poți adăuga accesorii de artă și hobby sau orice alt lucru care crezi că este potrivit pentru destinatar. Voi sunteți creativii, sigur veți pregăti niște cadouri deosebite 😁

Pot să particip chiar dacă mă ocup cu servicii? 

Da, însă destinatarul trebuie să primească un cadou fizic pe care să îl poată deschide în cadrul evenimentului de pe Zoom. Poate fi un voucher pentru serviciile tale împreună cu produse handmade create de alți artiști, cât și accesorii de artă și hobby care crezi că ar fi potrivite pentru destinatar.

Pot să particip dacă nu locuiesc în România?

În acest moment, schimbul de cadouri este deschis doar pentru creativii care locuiesc în România.

Acest lucru este datorat faptului că timpul de livrare și costul transportului diferă în afara României și vrem ca toată lumea să primească pachetele înainte de întâlnirea de pe Zoom și să acopere o taxă de transport asemănătoare. Promitem să ne gândim pe viitor la evenimente la care poate participa toată lumea, indiferent de locație.

Vreau să particip, însă nu sunt disponibil/ă pe data de 12 decembrie de la ora 19:00 pentru evenimentul de pe Zoom. Mă pot înscrie? 

Da, însă trebuie să păstrezi surpriza și să desfaci cadoul doar după data de 12 decembrie.


Pentru orice întrebare legată de evenimentul Secret Santa, suntem la un e-mail distanță: hello@afacereameacreativa.ro.

HO HO HO! 🙂

4 Comments

 1. Monica Alber says:

  Oare pot sa particip si daca nu locuiesc in Romania?

  1. În acest moment, schimbul de cadouri este deschis doar pentru creativii care locuiesc în România. Acest lucru este datorat faptului că timpul de livrare și costul transportului diferă în afara României și vrem ca toată lumea să primească pachetele înainte de întâlnirea de pe Zoom și să acopere o taxă de transport asemănătoare. Promitem să ne gândim pe viitor la evenimente la care poate participa toată lumea, indiferent de locație.

 2. Magerusan Tabita says:

  Vom avea în email și un username după care putem sa găsim persoana căreia trebuie sa ii trimitem darul pentru a ne putea interesa din profil ce ii place ca să ii oferim ceva potrivit?
  Mulțumesc anticipat!
  Geniala idee!😍

  1. Buna! Da, veti primi numele, profilul de Instagram, plus o mica descriere data chiar de persoana respectiva pe baza careia sa ii pregatiti un cadou cat mai potrivit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *