Program Evenimente #afacereameacreativa 20-24 februarie 2023

La fiecare ediție ne dorim să aducem în fața voastră oameni pasionați, experți în domeniul lor, care ne pot ajuta să ne creștem afacerile creative. Și la aceasta ediție am ales 4 speakeri minunați, care cu siguranță ne vor face să vedem antreprenoriatul dintr-o altă perspectivă. 

Toate evenimentele sunt gândite special pentru antreprenorii creativi, iar participarea este GRATUITĂ.

Live-urile vor avea loc pe pagina de Instagram @afacereameacreativa, iar evenimentul Speed Networking de vineri va avea loc pe platforma Zoom. Pentru acesta din urmă, este necesară completarea formularului de înscriere.

 

Luni 20.02 ora 19:00 Live cu Julia Nagy

Julia Nagy este o jurnalistă cu experiență de peste 20 de ani în presă, atât în tv cât și în radio. Este trainer acreditat. Preocupată de educație media și de IT, Julia este convinsă că tehnologia ne poate schimba viața. Noi decidem cum.

În live-ul de luni vom discuta despre cum putem sa ne dezvoltam afacerile folosind conținut audio și video. Vom învăța care sunt trucurile din culise pentru a ne simți confortabil în fața camerei, precum și cum să creăm conținut video care să vorbească publicului nostru.

Marți 21.02 ora 19:00 Live cu Irina Stancu

Irina este educator și strateg financiar și ajută antreprenoarele să își facă ordine în finanțele business-ului, să ia decizii inteligente în plan financiar și să aibă o relație sănătoasă cu banii.

Vom învăța cum să trecem peste credințele limitative de tipul “creativii nu fac bani”, vom vorbi despre cum îi cerem bani unui client, cum să setam prețul unui produs și cum să dezvoltăm o strategie financiară.

Miercuri 22.02 ora 19:00 Live cu Cristina Guraliuc

Cristina Guraliuc este Digital Content Strategist & Consultant. O găsiți pe Instagram la @cristina_guraliuc ✨

De la Cristina vom învăța cum să creăm conținut pe social media care să ne respecte creativitatea. În alte cuvinte, cum să dăm frâu imaginației fără să ne simțim încorsetați de algoritmul unei platforme.

Vom vorbi despre:

➡️ Câteva trucuri prin care ne descoperim propriul ritm de a crea conținut;
➡️ De unde pornește, de fapt, plăcerea de a fi prezenți în online;
➡️ Ce se ascunde în spatele fricii de a posta public despre afacerea noastră creativă și o tehnică foarte faină prin care să ne desctorosim de asta;
➡️ De ce regulile „mainstream” din content marketing nu se aplică neapărat și afacerilor creative

și multe altele 🤩

Joi 23.02 ora 19:00 Live cu Eli Neicuț

Eli este public speaker și ne va învăța să vorbim cu impact despre afacerea noastră. Pe lângă tips and tricks despre ce să facem cu mâinile și cum să scapam de ăăă-uri, vom afla cum cum să ne găsim curajul de a ieși în față, astfel încât muncă noastră să ajungă la mai mulți oameni. Sau cum îi place ei să spună, să facem și bine, și bani 💛

Eli ne va spune cum putem:

➡️ Să vorbim despre lucrurile pe care le facem pe limba clienților noștri;

➡️ Să vorbim în public la târguri și la evenimentele la care participăm;

➡️ Ne folosim vocea cu încredere pe social media; 

Vineri 24.02 ora 19:00 Speed Networking pe Zoom

Acesta este un eveniment de socializare și networking pe Zoom, gândit special pentru antreprenorii creativi. Ne vom cunoaște, ne împrietenim și răspundem la întrebări tip ice breaker create special pentru noi.

Pentru participarea la acest eveniment trebuie completat formularul de înscriere:

Pentru a participa trebuie să ai acces la aplicația Zoom (fie pe telefon, fie pe laptop), microfon și o cameră video funcțională. După completarea formularului vei primi joi 23.02 pe e-mail link-ul de conectare.

Adaugă adresa hello@afacereameacreativa.ro la contacte și nu uita să verifici folderul Spam sau Promotions.

Vă așteptăm cu drag la toate evenimentele pregătite în cadrul acestei ediții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *