Cum a fost la Meet-Up-urile Afacerea Mea Creativă

În august 2022 comunitatea Afacerea Mea Creativă s-a întâlnit pentru prima dată în afara platformelor de social media, în viața reală. Au avut loc 3 meet-up-uri: la București, Brașov și Cluj, unde creativii au stat la povești la o limonadă, într-un mediu relaxat, între prieteni.

S-au discutat colaborări, s-au pus întrebări, s-a râs mult și cel mai important, ne-am simțit mai puțin singuri. A fost o experiență extraordinară să discutăm cu oameni cu care avem așa multe lucruri în comun!

Poza de grup a întâlnirii din București

Iată câteva comentarii despre eveniment de la participanți: 

“Mi-a plăcut maxim vibe-ul evenimentului și faptul că am cunoscut oameni creativi din orașul meu și nu numai. Mi-a plăcut naturalețea tuturor și faptul că mă simțeam așa ca acasă, printre prieteni buni sau colegi. Am avut emoții și introvertul din mine era cât un purice inițial, dar după câteva zâmbete și vorbe m-am regăsit și parcă aparțineam cu totul. Mulțumimmmmm!!”

“Oamenii care au participat au fost foarte deschiși și drăguți. M-am simțit ca în sânul unei familii.”


Zâmbete largi la Brașov

“Mi-a plăcut că am întâlnit creatori de frumos, în alt context decât cel în care suntem oarecum competitivi (târguri, online) și am putut discuta subiecte interesante.”

Poza de grup a întâlnirii din Cluj-Napoca

„A fost minunat să cunosc oameni cu idealuri și preocupări similare cu ale mele.”

Acest eveniment a fost gratuit, iar fiecare participant a primit și un pachețel de bun venit din partea sponsorilor noștri ProfiArt, o carte poștală de la Andreea Illustration, iar participanții de la Cluj au primit în plus și un cadou din partea ArtScent

Fotografiile din cadrul evenimentului au fost realizate la București de Maria de la @theyellowcreators, la Brașov de Suzana de la @scriitorideimagine.ro iar la Cluj de Andreea de la @Andreeaillustration. Mulțumim! 

Ne dorim ca pe viitor să organizăm și mai multe întâlniri de acest gen. Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele noastre, abonează-te la newsletter:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *