Aici sunt abonamentele tale la creativitate! Alege-l pe cel potrivit ție:


1. Cafeluța Creativă

Contribuția ta: 25 lei/lunar.

Cu acest abonament îmi faci cinste lunar cu o cafeluță, ca să lucrez cu drag și spor la proiectul Afacerea Mea Creativă. Prețul acestui abonament acoperă un latte mare, cu mult lapte, așa cum îmi place mie 😊


2. Comunitate & Conexiune

Contribuția ta: 50 lei/lunar.

Acest abonament include:

🍓 O cafeluță pe lună pentru mine, ca să lucrez cu drag și spor la proiectul Afacerea Mea Creativă.

🍓 O întâlnire online lunară cu membrii comunității. Dezbatem subiecte importante pentru noi, povestim, învățam unii de la ceilalți, cerem sfaturi și împărtășim problemele și reușitele noastre, într-o întâlnire moderată de mine ce are loc pe Zoom.

Întâlnirea durează aproximativ două ore și are loc în intervalul orar 19:00-21:00, miercurea, pe următoarele date: 22 mai, 19 iunie, 17 iulie, 21 august, 18 septembrie, 16 octombrie, 20 noiembrie, 18 decembrie 2024.

🍓 Clubul de Lectură AMC. Alegem prin vot în fiecare lună o carte de interes comun pentru antreprenorii creativi despre artă, creativitate, marketing, antreprenoriat sau dezvoltare personală, pe care o vom discuta în cadrul unor întâlniri semi-structurate, online pe Zoom.

Sesiunile durează aproximativ 2 ore și au loc tot o dată pe lună, miercurea de la 19:00-21:00, la 2 săptămâni distanță față de întâlnirile principale. Datele sunt: 5 iunie, 3 iulie, 7 august, 4 septembrie, 2 octombrie, 6 noiembrie și 4 decembrie.

Cartea pe care o vom discuta în următoarea întâlnire de pe 5 iunie va fi Asta Înseamnă Marketing de Seth Godin ✨ 

🍓 AMC Working Hours. Sesiuni săptămânale de coworking virtual, anunțate la începutul fiecărei săptămâni, în intervalul 10:30-12:30 sau 14:30-16:30. 

🍓 Înregistrări de podcast cu public și sesiuni de Q&A cu invitații la podcast. Participați live din culise la înregistrarea podcast-ului și în plus puteți să interacționați cu invitații. Planul este cel puțin un interviu cu public pe lună, în funcție și de disponibilitatea invitațiilor.

🍓 Un grup privat pe Instagram cu toți membrii abonamentelor 2 și 3, un spațiu pentru întrebări, dubii, discuții, remindere pentru evenimente și happy vibes în general.

🍓 10% reducere la cursuri, Mastermind, Secret Santa, și alte proiecte plătite marca AMC.

🍓 Membrii acestui abonament vor putea veni cu idei și sugestii pentru restul proiectelor organizate sub umbrela AMC, cum ar fi podcast-ul, blogul, provocările pe social media, meet-up-urile, și vor putea avea acces și la alte detalii din culise.


3. Cafeluță, Conexiune & Cadou Creativ

Contribuția ta: 150 lei/lunar.

Abonamentul de care sunt cea mai bucuroasă și mândră este acesta! 

Pe lângă toate beneficiile abonamentului anterior, acest abonament îți va oferi un cadou deosebit, gândit, creat și ambalat cu drag special pentru tine, de către un creativ din comunitate. Așadar, o parte din bani se va întoarce către alți artiști și va face o diferență și în viața lor. 

Lună de lună voi lucra cu un artist care va pregăti un produs unic. Acesta va fi prezentat pe Instagram și într-un articol pe blog, ca să știi dinainte ce vei primi și să afli mai multe despre artist, procesul său de lucru, etc. În acest preț este inclus și transportul prin curier pe teritoriul României, pe raza de acoperire a curierului.


În luna mai (15 mai – 14 iunie) Artista Lunii este Ioana de la Dodo Pottery, care ne-a pregătit o cană handmade absolut adorabilă, inspirată de valorile proiectului nostru. Poți citi mai multe despre procesul de creație a cănii în acest articol.


Goals:

5300
2325

500 ron/lună

Minunat! Proiectul AMC este autosustenabil, adică abonamentele acoperă costul site-ului și costul stocării materialelor audiovizuale pe care le-am creat până acum.

2000 ron/lună

Am o lacrimă în colțul ochilor: pot în sfârșit să deleg editarea podcast-ului! Voi folosi acest timp pentru a lucra la dezvoltarea proiectelor AMC, mă voi documenta pentru a invita în podcast oameni noi și faini, voi petrece mai mult timp în zona de creație și mă voi concentra pe a aduce și mai multă valoare comunității. Yuhuu!

5300 ron/lună

Pot să acopar costurile proiectului, să deleg editarea podcast-ului și în plus pot să mă plătesc cu salariul minim pe economie! 🥳 Este momentul să fac un dans de bucurie!


Q&A

Q: Cum mă pot abona?

A: Te poți abona selectând butonul “Abonare” din dreptul abonamentelor de mai sus. 

Q: Cum și când mă pot dezabona?

A: Te poți dezabona în orice moment. Pentru a anula abonamentul apasă pe butonul Abonamentul meu, adaugă adresa de e-mail pe care ai folosit-o la abonare și vei primi un e-mail cu un link către contul tău de client. În acest cont poți să schimbi abonamentul, să îl anulezi, să schimbi adresa de livrare sau metoda de plată.

Q: Când mă abonez trebuie să fac și plata?

A: Da, odată cu abonarea se va efectua și prima plată cu suma aferentă abonamentului ales.

Q: Cât timp durează confirmarea abonamentului? 

A: Vei primi un e-mail automat după confirmarea plății, iar de la mine vei primi un e-mail personalizat cu detaliile abonamentului tău în maxim 48 de ore după ce ai făcut plata.

Q: Trebuie să mă abonez lunar sau se va face plata automat? 

A: După aprobarea primei plăți, plata se va face automat lună de lună.

Q: Vreau să primesc Cadoul Creativ al lunii. În ce perioadă trebuie să mă abonez? 

A: Toți cei abonați la “Cafeluță, Conexiune și Cadou Creativ” între data de 15 a lunii în curs și data de 14 a lunii următoare vor primi cadoul lunii în curs. Pe data de 15 se schimbă cadoul creativ. 

Q: Vreau să trec de la un tip de abonament la altul. Cum procedez? 

A: Pentru a schimba abonamentul apasă pe butonul Abonamentul meu, adaugă adresa de e-mail pe care ai folosit-o la abonare și vei primi un e-mail cu un link către contul tău de client. În acest cont poți să schimbi abonamentul, să îl anulezi, să schimbi adresa de livrare sau metoda de plată.

Q: Am nevoie de factură pentru abonament. 

A: Sigur! Trimite-mi un e-mail cu datele de facturare și îți voi trimite lunar factura.

Q: Am o altă întrebare.

A: Scrie-mi un e-mail la hello@afacereameacreativa.ro și îți răspund cu drag!


În încheiere, vreau să îți mulțumesc! Indiferent de varianta de abonament aleasă de tine, susținerea ta contează enorm și este ceea ce duce acest proiect mai departe! ❤️

Sursă foto: freepik.com.