Ioana de la Dodo Pottery – Artista lunii mai

Anul 2024 este în comunitatea noastră un an al conexiunii și al susținerii reale, autentice și reciproce. Când am gândit Abonamentele la Creativitate, a fost important pentru mine să găsesc o metodă prin care să dau mai departe din banii primiți, susținând la rândul meu artiștii din comunitate. 

Așa a luat naștere abonamentul “Cafeluță, Conexiune și Cadou Creativ”. Un abonament prin care îmi faci cinste cu o cafeluță, participi la întâlniri lunare cu membrii comunității și în plus primești un cadou gândit împreună cu Artista Lunii.


Între 15 mai și 14 iunie Artista Lunii în comunitatea noastră este Ioana de la Dodo Pottery. Hai să aflăm povestea ei!

A: Bună, Ioana! E o bucurie să avem cadoul lunii mai gândit și creat de tine! Spune-mi ce îți place ție cel mai mult la ceramică și cum ai început brandul Dodo Pottery?

I: Salut, Andreea! Este plăcerea mea să fac parte din această comunitate de oameni minunați. 

Pe scurt, Dodo Pottery a luat naștere din dorința de a avea cana perfectă din care să îmi savurez nelipsita cafeluță în fiecare dimineață :)) 

De la o idee la un produs final este drum lung, însă transformările prin care trece materia primă pentru a deveni cana mult dorită, sunt spectaculoase și surprinzătoare de fiecare dată. De aceea iubesc ceramica atât de mult.

A: Aici la noi în comunitate apreciem cafeluțele băute în căni adorabile, handmade! Spune-mi cum ai gândit cana pentru noi și care a fost procesul de lucru?

I: La momentul în care m-ai invitat să particip la acest proiect, modelul de cană cu inimă era deja în colecția mea, fiind unul dintre cele mai iubite de comunitate, așa încât alegerea lui a fost una firească. Mi-am dorit însă să integrez galbenul, specific Afacerea Mea Creativă și să îi dau un plus de coziness folosind o glazură transparentă care să păstreze culoarea naturală a lutului, în care am adăugat granule de culoare maro.

A: Cum arată pentru tine un moment de relaxare atunci când iei o pauză?

I: Pentru mine statul la soare e sinonim cu relaxare :)) ador să mă tolănesc fie pe balcon, ori în curtea din spate și să las razele soarelui să îmi încarce bateriile. Dacă am și o cafeluță, e cu atât mai bine!

A: Ce îți place ție cel mai mult la comunitatea Afacerea Mea Creativă?

I: De unde să încep? :)) oferă atât de multe această comunitate, atâtea povești care mă insipră, sfaturi utile care îmi fac viața de antreprenor mai ușoară, reușitele dar și provocările membrilor în care mă regăsesc de fiecare dată și poate cel mai important, atât de mult suport și apreciere!

A: Mulțumesc pentru o colaborare de care sunt tare entuziasmată, abia aștept să îmi beau cafeluța în cana creativă în fiecare dimineață!

I: Eu îți mulțumesc pentru ocazia de a ajunge în și mai multe case ale membrilor acestei comunități frumoase și te felicit pentru ideile tale inovative prin care susții artiștii locali! 


Această cană handmade absolut adorabilă este disponibilă exclusiv abonaților la „Cafeluță, Conexiune și Creativitate” în perioada 15 mai – 14 iunie 2024. Abonează-te acum iar Ioana îți va pregăti un pachet special pentru tine!


Creațiile Ioanei pot fi comandate printr-un DM pe pagina ei de Instagram, Dodo Pottery, unde puteți găsi și update-uri despre colecțiile noi și detalii din culise.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *