Mastermind Afacerea Mea Creativă

Ce este un Mastermind? 

Un mastermind este un grup de susținere și ajutor, format din persoane cu interese comune. În cazul nostru, membrii grupului de Mastermind vor fi antreprenori creativi care își doresc să își dezvolte afacerile. 


Care este scopul unui grup Mastermind?

Scopul este de a crește împreună afacerile noastre.

În acest grup vor avea loc discuții confidențiale într-un mediu sigur, cu oameni care ne înțeleg și care ne pot ajuta să depășim obstacolele, să ne setăm și să ne atingem obiectivele și să ne bucurăm împreună de reușitele noastre. 


Pentru cine este acest proiect?

Grupul de Mastermind se adresează antreprenorilor creativi care vor să își dezvolte afacerile și să își atingă obiectivele, ascultându-ne și ajutându-ne reciproc.


Câte persoane vor participa în grupul Mastermind? 

Între 4 și 6 persoane.


Cum se realizează selecția participanților în Mastermind?

Procesul de selecție are ca scop obținerea un grup divers, în așa fel încât să putem beneficia de opinii variate din diverse zone de expertiză. 


Cum se vor desfășura întâlnirile?

Întâlnirile se vor desfășura în date stabilite în prealabil. Va fi o întâlnire pe lună timp de 6 luni, de la ora 19:00, și va avea loc live pe platforma Zoom. Dacă întreg grupul este de acord, sesiunile se vor înregistra pentru a putea fi revăzute apoi.

Fiecare întâlnire va dura între 1-2 ore și va fi moderată de mine, Andreea Mironiuc, fondatoarea proiectului Afacerea Mea Creativă și antreprenor creativ de 8+ ani.

Pentru acest proiect, este foarte important ca fiecare participant/ă să aibă spațiul său în care să discute subiectele de interes pentru el/ea în acel moment, precum și o zonă în care vom aduce la comun cunoștințele grupului pentru a găsi rezolvări provocărilor noastre. 

De asemenea, ne vom concentra și pe setarea de obiective și îndeplinirea lor, folosind grupul ca o metodă de responsabilizare.


Cum se poate realiza plata?

Plata se poate realiza într-o singură tranșă de 600 lei odată cu înscrierea în grup, sau în două tranșe de 350 de lei, prima la înscrierea în program și a doua la mijlocul programului.


Următoarea grupă

Se va organiza când vor fi înscriși minim 4 participanți pe listă, cel mai probabil începând din ianuarie 2024. După ce te-ai înscris pe listă, așteaptă un semn de la mine cu informații despre detaliile de organizare.


Am cateva întrebări înainte să mă înscriu.

Scrie-mi la hello@afacereameacreativa.ro și îți răspund cu drag.

*Imaginea pentru banner este de pe site-ul Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *