Provocarea #afacereameacreativa mini: 12, 13 și 14 februarie 2024 🤏

Pe 12, 13 și 14 februarie va avea loc Provocarea #afacereameacreativa Mini, o ediție de 3 zile în care sărbătorim pasiunea noastră, ne prezentăm publicului și ne deschidem pentru a cunoaște alți antreprenori creativi, în cadrul a 3 evenimente speciale, online pe Zoom.


Temele provocării sunt:

Ziua 1 (luni, 12 februarie): CINE?

O temă perfectă pentru a posta o poză cu noi, poate chiar din atelierul nostru, și a scrie câteva cuvinte despre cine suntem, care este povestea brandului nostru, cum am început, etc. Dacă vă simțiți extra-inspirați, puteți filma și un reel despre voi!

Ziua 2 (marți, 13 februarie): PROCESUL DE LUCRU

Care este procesul nostru de lucru? Cum ne alegem tehnicile și materiale? Reel-urile cu procesul de lucru, mai ales cele cu situație inițială, progres și rezultat, sunt foarte apreciate. Aceasta este tema perfectă pentru a ieși puțin din zona de confort și a împărtăși cu publicul nostru câteva detalii din culise.

Ziua 3 (miercuri, 14 februarie): LOVESTORY

Fiecare dintre noi are o poveste de dragoste specială cu afacerea noastră. Hai să folosim această temă pentru a împărtăși această poveste cu cei care ne urmăresc. Puteți alege ca imagine sau ca video pentru un reel unul dintre produsele voastre preferate.


Evenimente online pe Zoom:

Luni, 12 februarie de la ora 11:00 – Cafeluța Creativă

Un eveniment online relaxat și extra cozy. Hai să ne bem cafeaua împreună, să ne cunoaștem și să stăm la povești!

Marți, 13 februarie de la ora 19:00 – Speed Networking pe Zoom

Un clasic al provocării #afacereameacreativa. Un eveniment dinamic și distractiv, în care ne cunoaștem între noi în grupuri mici, discutând subiecte de interes comun.

Miercuri, 14 februarie de la ora 11:00 – Bazar de Resurse Creative

Vino cu o resursă (poate fi un instrument care te-a ajutat și felul în care îl folosești în afacerea ta, poate fi o persoană – un contabil, un coach, un terapeut, etc. pe care îl recomanzi, poate fi o carte pe care ai citit-o și te-a inspirat, un podcast, etc.);

Împărtășește cu noi cu o problema pe care ai vrea să o rezolvi și ia-ți resursa de care ai nevoie de la ceilalți participanți.

Evenimentele sunt gratuite, însă trebuie să completați formularul de înscriere:


Tips&Tricks

Iată și câteva Tips&Tricks pentru a te bucura cât mai mult de această provocare:

1. Pregătește din timp postările!

Alege fotografiile sau clipurile video pe care le vei folosi sau crează niște imagini noi special pentru această provocare, însă nu lăsa pe ultima sută.

2. Scrie și o descriere a pozei

Deși o imagine face cât 1000 de cuvinte, am vrea cu toții să aflăm mai multe despre tine și afacerea ta. Nu îți fie teamă să scrii și o poveste.

3. Share the love!

Cu cât vor fi mai mulți participanți, cu atât postările noastre vor ajunge la mai multă lume. Împărtășește această provocare cu toți prietenii tăi antreprenori.

4. Fă-ți prieteni noi!

În timpul provocării, urmărește postările în care este etichetat contul @afacereameacreativa și interacționează cu ele: lasă un comentariu, o inimioară sau urmărește acel cont.

5. Ia parte la evenimentele live!

În cadrul provocării am pregătit 3 evenimente live gratuite, care vor avea loc online pe Zoom. Hai să cunoști oameni faini și să înveți lucruri noi! Te poți înscrie aici:


Q&A Provocare

Q: Pot participa dacă ofer servicii, nu produse?

A: Sigur! Poți adapta temele provocării la afacerea ta.

Q: Pot participa dacă nu am PFA/SRL sau afacerea mea este doar un hobby momentan?

A: Da, da și da! Atâta timp cât ai o preocupare creativă și ai vrea să împărtășești cu publicul tău mai multe despre tine, poți participa.

Q: Pot participa doar în anumite zile?

A: Da, chiar dacă decizi să participi doar într-o zi, două sau în toate 3, ești binevenit/ă!

Q: Am aflat de această provocare mai târziu. Mai pot să particip?

A: Da, poți participa fie direct cu tema zilei respective, fie să o iei de la prima temă și să termini apoi provocarea în ritmul tău.

Q: Am participat la edițiile trecute, pot să mai particip din nou?

Da! Chiar dacă unele teme se repetă de la o ediție la alta, poți să scrii o nouă descriere și să gândești un nou concept pentru aceste teme.

Q: Pot participa la evenimentele live, chiar dacă nu am participat la provocare?

A: Da! 🙂

Q: Unde pot posta imaginile sau clipurile video?

A: Platforma principală pe care are loc provocarea este Instagram, însă poți posta conținutul pe care îl creezi și pe Facebook, TikTok, YouTube, etc. Folosește platforma care are cel mai mult sens pentru tine și pentru afacerea ta.


Pentru orice altă întrebare, lasă-ne un comentariu la acest articol sau trimite-ne un e-mail la hello@afacereameacreativa.ro.

Sursă imagini: freepik.com

1 Comment

  1. […] provocare #afacereameacreativa. De această dată a fost vorba de o ediție mini, de doar 3 zile. Am avut câte o temă și câte un eveniment live de socializare, online pe Zoom, în fiecare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *