Dia de la Sunny Side co. – Artista lunii iunie

Anul 2024 este în comunitatea noastră un an al conexiunii și al susținerii reale, autentice și reciproce. Când am gândit Abonamentele la Creativitate, a fost important pentru mine să găsesc o metodă prin care să dau mai departe din banii primiți, susținând la rândul meu artiștii din comunitate. 

Așa a luat naștere abonamentul “Cafeluță, Conexiune și Cadou Creativ”. Un abonament prin care îmi faci cinste cu o cafeluță, participi la întâlniri lunare cu membrii comunității și în plus primești un cadou gândit împreună cu Artista Lunii.


Între 15 mai și 14 iunie Artista Lunii în comunitatea noastră este Dia de la Sunny Side co. ☀️ Stilul ei vesel, colorat și vibrant duce cu gândul la vacanța de vară, așa că mi s-a părut artista perfectă pentru această lună. Hai să aflăm povestea ei!

A: Buna, Dia! Spune-mi câteva lucruri despre tine și despre afacerea ta creativă!

D: Buna, Andreea! Mulțumesc pentru invitația de a fi artistul lunii iunie! 🙂 Păi, pot spune că Sunny Side co. e exact inspirat de zilele însorite și de cum se simte să fii mângâiat de razele soarelui. E un mood booster instant pentru mine și asta am vrut să fie și produsele mele pentru oamenii care mă urmăresc și susțin ☀️ Câteva chestii despre mine ar fi că pot vorbi ore întregi despre desenele din copilărie (eram îndrăgostită de fotbalistul ăla roșcat din Galactik footbal) și îmi place mult să ascult muzică din anii 2000. La mine în studio e mereu un retro party.

A: Cum ai creat cadoul pentru abonați? Ce te-a inspirat?

D: Am vrut să aibă un element de decor interior care să stea undeva în biroul lor sau în locul unde creează. Oglinda decorată e printre produsele de care am fost cea mai entuziasmată să le creez când am început pagina Sunny Side. M-am gândit că așa pot încuraja creativii din comunitate să nu mai gândească atât de mult și pur si simplu să creeze 🙂 (i needed that reminder myself)

A: Ce ți-ai dori să vadă în ea cei care primesc această oglindă magică?

D: Cred că mi-ar plăcea să-și vadă mintea mai liniștită și potențialul pe care îl pot pune în lume. Să vadă că uneori e nevoie să iei o pauză, pentru a observa că ai avut de fapt răspunsul la orice întrebare înăuntrul tău.

A: Ce înseamnă pentru tine mesajul pe care l-ai ales pentru oglindă?

D: “Out of the head, into the art” e destul de straight forward 😅 Petrec foarte mult timp în capul meu, făcându-mi griji și scenarii, așa că am vrut sa avem un reminder să lăsăm pentru câteva secunde overthinking-ul deoparte și să ne aducem aminte cât de liberi eram când eram mici. Nu ne era teamă de eșec și asta am vrut să captez într-un mod cu care să rezoneze și oamenii care vor primi oglinda.

A: Ce îți place ție cel mai mult la comunitatea Afacerea Mea Creativă?

D: Susținerea nemărginită și căldura cu care sunt primiți oamenii la început de drum. Am cunoscut niște fete minunate de la care am primit sfaturi, încurajări și când ne-am întâlnit în viața reală ne-am distrat și conectat instant. Sunt foarte recunoscătoare că fac parte din așa comunitate și mă ajută să lupt cu sindromul impostorului 🙂

A: Mulțumim, abia aștept să îmi pun oglinda pe perete și să mă inspire când am de lucru la un proiect creativ! 🙂

D: Eu mulțumesc! Chiar sper să reflecte tot ce-i mai bun din cei ce o privesc. Să-și vadă și ei frumusețea și valoarea pe care o aduc prin arta lor 💛


Oglinjoara magica creata de Dia de la Sunny Side co. este disponibilă exclusiv abonaților la „Cafeluță, Conexiune și Creativitate” în perioada 15 iunie – 14 iulie 2024. Abonează-te acum iar Dia îți va pregăti un pachet special pentru tine!


Creațiile Diei pot fi comandate printr-un DM pe pagina ei de Instagram, Sunny Side.Co, unde puteți găsi și update-uri despre colecțiile noi și detalii din culise.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *